Kippenloop

Hier vind je verslagen met leuke foto’s van AlpinActief activiteiten die zijn geweest.

Enjoy!

Kippenloop
Activiteit: wandelen

“Ik heb heerlijk gewandeld en ben verzorgd alsof ik de koning was!”

Op 11 juni hebben we de Kippen & Kuikenloop gelopen. Het was heerlijk zonnig weer en mede daardoor konden we genieten van deze schitterende wandeling. De wandeling, die startte en eindigde in Katwijk, ging door “dorp”, boulevard, strand, duinen en bos. De kuikens (kinderen) liepen een route van 5 km. De kippen (volwassenen) konden kiezen uit meelopen met de kuikens, 10km, 15km en 25km routes. Zo was er voor ieder wat wils.

Tijdens de route zijn we volledig in de watten gelegd. Zo werden we op verschillende plekken onderweg verzorgd met koffie, water, bananen, krentenbollen, kippensoep en zelfs een kippenpoot. Op de finish wachtte ons een medaille, een roos, een portie kibbeling en een vers gevangen haring.
Tijdens de route stonden bandjes, orkesten, muzikanten en fanfares de sfeer er lekker in te houden en bij de finish was het feest en de livemuziek al van grote afstand te horen.

Samen met collega’s eindigen op het strand met een barbecue maaltijd en een biertje in de hand was de perfecte afsluiter.
Op naar volgend jaar!