Trivos Bedrijvenvolleybaltoernooi

Hier vind je verslagen met leuke foto’s van AlpinActief activiteiten die zijn geweest.

Enjoy!

Trivos Bedrijvenvolleybaltoernooi
Activiteit: volleybal

‘Een gezellige volleybalavond’. Zo zou ik het Trivos bedrijvenvolleybaltoernooi noemen!

Gisteravond stonden we met een Alpina Group team klaar om te strijden voor de felbegeerde eerste plaats tijdens het bedrijvenvolleybaltoernooi in Wijchen. Er waren tickets te winnen voor een WK volleybalwedstrijd van Brazilië in Arnhem wat de strijd om de 1e plek nog feller maakte. Na de gezamenlijke warming-up waarbij de 9 aanwezige bedrijventeams zich dansend en swingend door de hele zaal heen bewogen kon het toernooi echt beginnen.

Het toernooi
We hebben gevochten als leeuwen en alles gegeven om het toernooi te winnen. We hebben gesprongen, gedoken, geschreeuwd, verdedigd, gevlogen en gelachen maar vooral gezamenlijk genoten. Hiermee kwamen we tot een goed volleybalniveau en bereikten we de winnaarspoule. Helaas was een gelijk spel tegen de uiteindelijke winnaar van het toernooi net niet voldoende om de 1e prijs mee naar huis te nemen maar we kunnen met opgeheven hoofd terugkijken naar onze prestaties tijdens dit toernooi. Een mooie 2e plek hadden we uiteindelijk dik verdiend.

Buffet
Na afloop van het toernooi stond er een goed buffet voor ons klaar en konden we weer op krachten komen met een drankje in de hand.

Volgend jaar
We hebben genoten van het toernooi en de gezelligheid. Meer dan genoeg om volgend jaar weer mee te doen. Ben jij er dan ook bij?