Your Marathon Challenge 2023

Hier vind je verslagen met leuke foto’s van AlpinActief activiteiten die zijn geweest.

Enjoy!

Your Marathon Challenge

Maar liefst 48 Alpinisten namen de uitdaging aan om binnen 2 weken een marathon te wandelen. Omgerekend is dat 2,8 kilometer per dag. Geen enorme afstand, maar je moet het toch wel even doen. Uiteindelijk zijn 35 deelnemers erin geslaagd om deze challenge goed te volbrengen, dus 73 procent! En dat met de wetenschap dat niet iedereen terugkoppeling gegeven heeft. Mogelijk ligt het daadwerkelijke aantal nog hoger. Applaus voor alle deelnemers!

Prijzen
En de winnaars zijn… Tromgeroffel… Hille de Graaf, Jeremy van den Akker en Celia Nieuwenhuizen. GEFELICITEERD! Er wordt spoedig contact met jullie opgenomen voor je prijs.

Als afsluiting kregen de deelnemers de mogelijkheid om officieel op de Coolsingel te finishen in Rotterdam. Hier maakte maar liefst 15 Alpinisten gebruik van, waaronder Daisy de Boer. Lees hieronder haar ervaring.

“Van 1 april tot en met 16 april hebben wij samen met 48 Alpinisten 42,195 km afgelegd in heel Nederland. Dit leverde in de groepsapp mooie plaatjes op. Op 15 april zijn we met 15 collega’s van Voogd & Voogd, Alpina, Claeren en Mandaat afgereisd naar Rotterdam voor de laatste 1,195 kilometer van de Your Marathon Challenge. Het zonnetje scheen volop en het verzamelpunt vanuit de locatie van Claeren was fantastisch mooi met het uitzicht over de hele skyline van Rotterdam.

Om 12:15 uur liepen wij gezamenlijk naar het startpunt waar we samen – You Never Walk Alone – zongen en aan de laatste kilometers begonnen. Uiteraard hebben we allemaal de finish bereikt waar we een mooie medaille ontvingen. Naast onze prestatie kijk ik met veel plezier terug op de kennismaking met de andere collega’s en de gezellige dag die wij samen hebben beleefd.

Het was een mooie dag en zeker voor herhaling vatbaar voor volgend jaar!