Halve Marathon

Zondag 24 september 2023

Texel

Activiteit: hardlopen

Loop de Texel Halve Marathon (21 of 10 km)
Welk sportief evenement is ieder jaar na enkele minuten uitverkocht? Precies: de Texel Halve Marathon, een uniek hardloopevenement met nautisch karakter. En het mooie is: wij hebben 3 tickets weten te bemachtigen! Wat deze run in binnen- en buitenland zo bekend maakt is zijn unieke bootstart. Het moment dat de klep van de boot het vaste land raakt en de scheepshoorn klinkt, gaan de lopers van start.

Parcours
Het 21 km-parcours van de Texel Halve Marathon is erg gevarieerd en laat alle facetten van het eiland zien: strand, duinen, bos en polder. Met name het stuk over het strand maakt dat het een pittige route is.

Is 21 km net iets teveel van het goede voor jou, geef je dan op voor de 10 km-route. Deze gaat over een vlak en verhard parcours. Beide routes finishen op de Groeneplaats in Den Burg, de ‘hoofdplaats’ van Texel.

Meelopen?
Evenals voorgaande jaren wordt deze run gelopen door een team vanuit de Verheul Groep. En dit jaar hebben ze 3 extra tickets weten te bemachtigen speciaal voor AlpinActief.

Heb jij deze run altijd al eens willen lopen of wordt je enthousiast bij het idee ervan? Meld je dan nu aan!

Wees er snel bij want wie het eerste komt, het eerste maalt. Geef tijdens je aanmelding ook je shirtmaat en de gewenste loopafstand door. Wij zorgen voor jouw inschrijving en een hapje en drankje na afloop van de run.

Inschrijfformulier

Kijk! Goed bezig. Hieronder kun je je gegevens achterlaten en zo je interesse bij ons kenbaar maken.
Nadat je het formulier hebt ingevuld zullen we contact met je opnemen om de inschrijving definitief te maken.

Succes!