Your Marathon Challenge

1 t/m 16 april 2023

Rotterdam

Activiteit: wandelen

De Your Marathon Challenge: niet rennen maar wandelen! Is wandelen jouw ding, dan is deze activiteit jou vast op het lijf geschreven! Tijdens de eerste helft van april dagen wij jou uit om een hele marathon te lopen; niet rennend maar wandelend! De wandelchallenge start op 1 april. Dus haal je wandelschoenen maar vast uit de kast.

Your Marathon Challenge
Het idee is dat jij wandelend 42,195 km aflegt binnen 2 weken. Zonder wedstrijddruk en gewoon in je eigen tempo. Hoe en wanneer je wandelt is helemaal aan jou. Maak wat extra kilometers tijdens de lunchwandeling of ga wandelend naar de supermarkt in plaats van met de auto. Wees creatief! Met een stempelkaart kun je je kilometers zelf bijhouden.

Bonus
Alle deelnemende Alpinisten ontmoeten elkaar in een Whatsappgroep om zo hun voortgang en wandelplaatjes te kunnen delen. Tussen de Alpinisten die de Your Marathon challenge afronden en hun 42,195 kilometer vóór 16 april hebben afgerond, verloten we 3 Decathlon waardebonnen; altijd leuk toch.

Finishen op de Coolsingel
Dat was niet alles! Wil jij, samen met je collega’s, net als een van de vele duizenden hardlopers ook eens finishen op de Coolsingel maar is het voor jou (nog) niet haalbaar om dit hardlopend te doen? Dit is jouw kans om als wandelaar te finishen op de heroïsche Coolsingel en zo te kunnen genieten van het feestgedruis van het marathonweekend in Rotterdam. Jij kunt namelijk jouw laatste 1,195km van Your Marathon Challenge op 15 april samen met alle andere wandelaars van de Your Marathon Challenge voltooien op de Coolsingel!

Locatie Claeren WTC nodigt deze dag alle deelnemende Alpinisten uit om voorafgaande aan de eindwandeling een broodje te komen eten met koffie of thee. Gezamenlijk lopen we als team naar de start. Alpinisten die op de Coolsingel finishen krijgen een mooie medaille. Daarnaast ontvang je van AlpinActief een origineel Alpina Group sportshirt. Vermeld bij je aanmelding als je wilt finishen op de Coolsingel en wat je shirtmaat is.

Praktische informatie

Deze activiteit loopt van 1 tot 16 april.
Sluit jij af in Rotterdam? De eindwandeling start om 12:30 uur.

Stempelkaart
De stempelkaart vind je hieronder of als bijlage bij het intranetbericht. Print hem uit en streep de kilometers af!

Whatsappgroep
Het tijdens de aanmelding opgegeven telefoonnummer wordt op 31 maart aan de Whatsappgroep toegevoegd.

Ga jij samen met je collega’s de challenge aan om tijdens de eerste weken van april een marathon te wandelen?

Laat even weten of jij wel of niet wilt finishen op de Coolsingel op 15 april!

Download stempelkaart

Inschrijfformulier

Kijk! Goed bezig. Hieronder kun je je gegevens achterlaten en zo je interesse bij ons kenbaar maken.
Nadat je het formulier hebt ingevuld zullen we contact met je opnemen om de inschrijving definitief te maken.

Succes!