Alpina WK Pool 2022

Hier vind je verslagen met leuke foto’s van AlpinActief activiteiten die zijn geweest.

Enjoy!

Alpina WK Pool 2022
Activiteit: voetbal

En de winnaar van de WK pool is…..
Wat een bijzonder WK hebben we achter de rug: spannende wedstrijden, verrassende uitslagen en bovenal veel emoties. Dit WK had alles wat je van een WK mag verwachten! De Belgen stelden helaas teleur, Brazilië werd (eerder dan verwacht) uit het toernooi gekickt en Nederland sneuvelde na een beladen wedstrijd en penaltyreeks. Na een zinderende finale tussen Argentinië en Frankrijk kon er pas na strafschoppen een winnaar worden uitgeroepen. Voetballegende Messi wint met Argentinië de wereldbeker en mag deze prijs toevoegen aan zijn indrukwekkende prijzenkast. Maakt dit hem de grootste aller tijden? Maar de belangrijke vraag is: wie had dit allemaal het beste voorspeld?

Van hoog naar laag en andersom
De Alpina WK pool ging echt alle kanten op! De soms verrassende uitslagen zorgden voor grote veranderingen in de tussenstand. Juiste voorspellingen zorgden voor grote stijgingen in de ranglijst, maar een dag later kon dit al weer helemaal anders zijn. Welke Alpinisten gaan er uiteindelijk met de prijzen vandoor? Op welk kantoor is er zo goed samengewerkt dat ze binnenkort gezamenlijk de hoofdprijs mogen ontvangen? En hebben de Belgische Alpinisten beter gescoord in de pool dan de Nederlandse Alpinisten of juist andersom? Al deze antwoorden vind je terug in de infographic.

Proficiat
Alle winnaars: van harte gefeliciteerd met de fantastische voorspellingen! Je hoort snel meer over de gewonnen prijs, houd je mailbox goed in de gaten! De vestigingshoofdprijs (minimaal 5 deelnemers) van de Alpina WK pool 2022 gaat naar de locatie Heist op den Berg. Proficiat! Wel alle lof voor de 3 medewerkers van vestiging St. Odiliënberg. Zij scoorden gemiddeld het hoogste maar waren helaas met te weinig deelnemers om de vestigingsprijs in de wacht te slepen.

Bedankt voor het meespelen en tot de volgende keer!