Nijmeegse Vierdaagse

Hier vind je verslagen met leuke foto’s van AlpinActief activiteiten die zijn geweest.

Enjoy!

Nijmeegse Vierdaagse
Activiteit: wandelen

Door de extreme hitte was de 4Daagse dit jaar een 3 daags evenement en was de snikhete roze woensdag de eerste wandeldag. AlpinActief heeft samen met Heilbron Wijchen de deuren van het kantoor open gezet voor alle meewandelende Alpinisten. Ze kregen hier een rustmomentje zodat ze weer op krachten te komen en vol goede moed verder konden wandelen.

De 4Daagse
Wat een feest!
Duizenden wandelaars die langs komen. De een fluitend op klompen, de ander strompelend en hijgend. Veel roze shirts tijdens deze roze woensdag maar ook berenpakken en andere creatieve outfits liepen langs. Iedere hoek hoorde je wel een bandje of dj spelen waardoor de sfeer er lekker in zat. De vele rijen aan toeschouwers en aanmoedigers die de wandelaars een hart onder de riem staken maakten deze dag het feestje compleet.

Snacks
Op kantoor Wijchen stonden de snacks en drankjes klaar om weer een beetje op kracht te kunnen komen. De gezonde snacks waren erg in smaak maar ook de zoute chips werden gewaardeerd. Waar sommige wandelaars het bij water hielden om te drinken wilden anderen een cola of een sportdrank. Een enkeling had zelfs het meeste behoefte aan een baco om na de korte pauze weer verder te kunnen.

Het Weer
Het was heet!
De eerste dag was gecanceld door de extreme hitte maar deze roze woensdag was de temperatuur niet veel gezakt. Voldoende water drinken bij de drinkpunten was van groot belang om de eindstreep te kunnen halen. Aan de wandelaars konden we zien dat dit een pittige wandeldag was ondanks dat het pas de 1e dag was. Gelukkig zijn er deze dag geen wandelaars bezweken onder de temperatuur.

Op de fiets!
Doordat de 4daagse recht voor de deur van het kantoor langs loopt waren het kantoor en het stadscentrum deze dag zo goed als onbereikbaar. Om toch bij de relaties te kunnen komen gingen de adviseurs vandaag op de fiets. Alles voor de klant!
Dit bracht mij de volgende gedachte: Fietsen is gezond! Waarom fietsen wij eigenlijk niet vaker?

Volgend jaar
Volgend jaar zijn we met AlpinActief en Heilbron Wijchen zeker weer aanwezig bij de Nijmeegse 4Daagse. Wie weet verzorgen we dan ook de inschrijving en staan we ook op andere dagen langs de kant aan te moedigen. Zorg dus dat je er volgend jaar ook bij bent!