Man en vrouw schudden handen

Alpina Group start met AD Sales & Account-management voor trainees

Studenten en starters op de arbeidsmarkt met interesse in sales, accountmanagement en financiële dienstverlening kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Associate degree (AD) opleiding Sales & Accountmanagement van twee jaar. De Hogeschool Utrecht gaat de opleiding voor Alpina Group verzorgen.

De trainees krijgen een arbeidsovereenkomst bij Alpina Group met een studieovereenkomst en een salaris.

30 nov 2023
2 min leestijd

De Alpina Group trainees gaan vier dagen werken en één dag leren.

"In de huidige, krappe arbeidsmarkt is het vinden van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers steeds meer een uitdaging. Daarom willen we iets extra’s bieden. Met deze opleiding kun je binnen 2 jaar je diploma halen, je verdient een goed salaris en je kan jezelf ontwikkelen; een mooie manier om je carrière te beginnen!"
Waldo Consen - HR-directeur

“In de huidige, krappe arbeidsmarkt is het vinden van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers steeds meer een uitdaging”, vertelt Waldo Consen, HR-directeur: “Daarom willen we iets extra’s bieden. Met deze opleiding kun je binnen 2 jaar je diploma halen, je verdient een goed salaris en je kan jezelf ontwikkelen; een mooie manier om je carrière te beginnen!”

Toenemende vraag

Jasper Swart is manager verbinding onderwijs en werkveld bij Hogeschool Utrecht: “Wij zien een toenemende vraag naar opleidingen vanuit werkende professionals in de regio, maar ook daarbuiten. Mensen willen zich verbreden of verdiepen binnen hun vakgebied. Het instituut voor Associate degrees in Amersfoort biedt de mogelijkheid om via verschillende deeltijdopleidingen deze behoeften in te vullen. Wij zijn blij dat we dit voor Alpina Group kunnen realiseren en we kijken uit naar de samenwerking binnen dit programma.”

Leren en ontwikkelen

De samenwerking is voor Alpina Group een mooie mogelijkheid om zich te onderscheiden in de markt. Consen: “Wij willen een werkgever zijn die ruimte biedt om te leren en te ontwikkelen. Met deze verkorte opleiding hopen we nieuwe medewerkers te werven en te enthousiasmeren en zorgen we ervoor dat ze maximaal inzetbaar zijn binnen Alpina Group.”

Aanmelden

De eerste traineeklas van Alpina Group start in februari 2024. Er is ruimte voor 20 trainees op verschillende locaties in het land.
Aanmelden kan via: www.alpinagroup.com/traineeship.

Op de foto: Waldo Consen, HR-directeur Alpina Group en Gertrude Priester, directeur van het Instituut voor Associate Degrees (IAD) Hogeschool Utrecht bezegelen de samenwerking.