Onze merken kantoor bespreking

Onze sterke merken

Het afsluiten van een verzekering is belangrijk, maar het voelt soms als een verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in premies en polisvoorwaarden. Wij helpen daarbij. Met kennis van zaken, onafhankelijk en met oog voor jouw persoonlijke situatie. Want bij verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. Alpina Group biedt je de financiële diensten en producten, serviceproviding, makelaardij en arbo wanneer je die nodig hebt.

We zijn altijd dichtbij

Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels. We zijn een van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland met internationale ambitie. Wij zijn overal bereikbaar, in een van onze vestigingen of online.
Alpina logo

Alpina

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Van verzekeringen tot makelaardij en van inkomen tot pensioenen. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk.

Naar Alpina website

Alpina@work logo

Alpina@Work

Alpina@Work draagt bij aan het succes van ondernemers door het werkende leven van hun medewerkers te verbeteren. Een effectieve aanpak op het gebied van HR, verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid is een cruciale succesfactor voor jouw bedrijfsvoering. Natuurlijk zijn wij er om de vereiste zaken te regelen en uit handen te nemen, zoals verzuimbegeleiding, het beheersen van kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid (WGA), het uitvoeren van preventief medisch en arbeidsgezondheidskundig onderzoek en risico-inventarisatie. We geloven in de kracht van vitaliteit van zowel werkgever als de werknemers.
Alpina@Work: dat werkt beter!

Naar Alpina@Work website

Voogd&Voogd logo

Voogd & Voogd

Onze serviceproviding is voor het grootste deel verzameld onder Voogd & Voogd. In de verzekeringsbranche zijn wij een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. We zijn een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs en voeren de volmachten van bijna alle grote verzekeraars. Bovendien beschikken we over een innovatief platform waarop onze (externe) adviseurs en klanten een keuze kunnen maken uit de producten van alle grote verzekeraars. Wij zorgen voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling.

Naar Voogd & Voogd website

We zijn trots op onze specialisten

Wij hebben specialisten op elk vakgebied. En we hebben specialistische verzekeringen. Daarmee bieden we een compleet pakket zodat onze klanten altijd de beste keuze kunnen maken voor het beste product.
Eerdmans logo

EERDMANS Jachtverzekeringen

EERDMANS Jachtverzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van boten en recreatiewoningen. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte boot, een catamaran of speedboot; een vakantiehuis of stacaravan; iedere verzekering is maatwerk voor ons.

Naar EERDMANS Jachtverzekeringen website

Kingpolis logo

Kingpolis

Kingpolis is onze specialist in fietsverzekeringen. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte fiets; om een e-bike, bakfiets, racefiets of mountainbike. Bij Kingpolis kan je je fiets verzekeren tegen diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp.

Naar Kingpolis website

Assicuro logo

Assicuro private insurance

Assicuro private insurance is onze specialist in exclusieve verzekeringen voor exclusieve particulieren. Assicuro is al jaren een betrouwbaar en integer aanspreekpunt voor klanten die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privébezittingen. We verzekeren bijzondere auto’s, waardevolle bezittingen en kostbare eigendommen.

Naar Assicuro private insurance website

Verheul logo

Verheul

Verheul is onze specialist in het puntje van Noord-Holland. Makelaardij, taxaties, verzekeringen en hypotheken; Verheul biedt een financiële oplossing, met een team van persoonlijke adviseurs dat paraat staat op de momenten dat het er echt op aan komt.

Naar Verheul website

Claeren logo

Claeren

Claeren is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor grote verzekeringsvraagstukken die complex zijn door hun omvang of door de specialistische kennis of het risico. Bijvoorbeeld voor kerken, monumenten, groot transport en materieel. Als volmachtbedrijf is Claeren een snelle schakel tussen de financieel dienstverlener en de verzekeringsmaatschappijen. Dat zorgt voor uitstekende voorwaarden, een aantrekkelijke prijs, snelle polisaangiftes en een deskundige afwikkeling.

Naar Claeren website

Mandaat logo

Mandaat Assuradeuren

Mandaat Assuradeuren is onderdeel van onze serviceproviding. Als gevolmachtigd agent hebben zij de bevoegdheid om namens een of meer verzekeraars rechtstreeks op te treden. Dat levert veel voordelen op zoals een snelle polisafgifte en schadeafwikkeling.

Naar Mandaat Assuradeuren website

Uiterwijk winkel logo

Uiterwijk Winkel

Uiterwijk Winkel richt zich name op het adviseren van de (groot-)zakelijke markt, waaronder specifieke niche-oplossingen voor uitzendbedrijven, mondzorg, dierenartsen en de agrarische sector. Dankzij sterke inkoopkanalen en specialistische kennis op het gebied van verzuimrisico’s is Uiterwijk Winkel in staat om vrijwel elk risico te kunnen verzekeren en de continuïteit van de onderneming te kunnen waarborgen.

Naar Uiterwijk Winkel website

Pplusw logo

P+W Financial Consultants

P&W Financial Consultants is gespecialiseerd in financiële producten zoals hypotheekaanvragen, pensioenvragen, risico’s afdekken en vermogen opbouwen. Met een team ervaren en gedreven medewerkers adviseren zij particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Naar P+W Financial Consultants

InsuretoStudy logo

Insure To Study

Insure To Study is onze specialist in studie- en stageverzekeringen zodat je goed bent verzekerd tijdens je reis en verblijf in het buitenland. Je sluit de verzekering binnen vijf minuten online af en je krijgt direct je pre-polis per e-mail. Onze specialisten hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van internationale studentenverzekeringen, aanvraagprocessen, internationale schadebehandeling en internationale tenders voor onderwijsprogramma’s.

Naar Insure To Study website

logo Arbode

Arbode

Arbode is onze specialist in preventie. Arbode onderscheidt zich met hoogwaardige opleidingen, advisering en detachering op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. In welke branche het bedrijf ook opereert, Arbode biedt maatwerk en oplossingen om de werkvloer zo veilig mogelijk te maken.

Naar Arbode website

logo international insurances

International Insurances

International Insurances is gespecialiseerd in (collectieve) zorg- en schadeverzekeringen voor buitenlandse medewerkers, studenten en bezoekers die
in Nederland wonen en werken of studeren. Met onze expertise, kennis van regelgeving en internationale oriëntatie bieden wij in elke specifieke situatie een passende verzekering.

Naar International Insurances website

logo exsist

Exsist

Exsist is onze inkoopspecialist voor interventies. Exsist vormt de spil tussen arbodiensten, gespecialiseerde organisaties in verzuim en casemanagement, werkgevers, interventie-aanbieders en verzekeraars. Zij selecteren het beste aanbod arbeidgerelateerde zorg uit de markt, regelen het papierwerk en waar mogelijk de financiering.

Naar Exsist website

logo zeker in sport

Zeker in Sport

Zeker in Sport is onze specialist in sportverzekeringen. Voor sportbonden, clubs en hun sporters is Zeker in Sport de coach die adviseert over financiële risico’s en je proactief adviseert. Ons team brengt zijn expertise en passie voor sport samen met als doel om jou de beste verzekeringsoplossingen te bieden.

Naar Zeker in Sport website

Hillewaere logo

Hillewaere

Alpina Group is de overkoepelende organisatie waar ook Hillewaere Groep in België sinds 2021 deel van uitmaakt. Hillewaere streeft met dezelfde missie en kernwaarden de ultieme specialistenrol op de Belgische verzekeringsmarkt na. Hillewaere heeft drie dienstverlenende bedrijven: Vastgoed, Verzekeringen en Hypotheken en 22 kantoren in België.

Naar Hillewaere Groep website

mensen op kantoor achter laptop

Contact met Alpina Group

Contact Alpina Group medewerker

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Stel een vraag aan een van onze medewerkers via het contactformulier.

Contactformulier

Stuur ons een mail

Sluit icoon

Stel jouw vraag via dit contactformulier en wij antwoorden zo snel mogelijk

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.