Drink bidon op berg samenwerking

Exclusieve samenwerking Alpina Group en NiDi Business School

NiDi Business School wordt preferred partner van Alpina Group voor het verzorgen van de opleiding en ondersteuning op het gebied van duurzame inzetbaarheid van casemanagers, inkomen-adviseurs, HR-managers en verzuimmedewerkers van bedrijven.
17 mei 2023
2 min leestijd

Alpina Group is voor ons een fantastische samenwerkingspartner

Wij vinden elkaar in de innovatieve manier waarop Alpina Group naar de toekomst toe de advisering over duurzame inzetbaarheid vorm wil geven. En door de omvang van Alpina Group hebben we met onze opleidingen direct een groot bereik.
Gary Damen - directeur NiDi Business School

“Wij zijn erg blij met deze samenwerking”, vertelt Tom Ikink, directeur Inkomen van Alpina Group. “We kunnen hiermee het kennis- en ontwikkelingsniveau van onze mensen, onze adviseurs en onze klanten op een hoog niveau houden. Daarnaast biedt het ideale mogelijkheden voor begeleiding en opleiding van nieuwe inkomen-adviseurs die zich bij ons aansluiten.”

Gary Damen, directeur van NiDi Business School vult aan: “Alpina Group is voor ons een fantastische samenwerkingspartner. Wij vinden elkaar in de innovatieve manier waarop Alpina Group naar de toekomst toe de advisering over duurzame inzetbaarheid vorm wil geven. En door de omvang van Alpina Group hebben we met onze opleidingen direct een groot bereik.”

De advisering over duurzame inzetbaarheid wordt binnen Alpina Group vormgegeven door een sterke inkomensvolmacht in samenhang met de landelijk dekkende arbodienst Alpina@Work en een eigen providerboog. Op inkomen-gebied worden naast de eigen adviesorganisatie zo’n 1.500 externe adviseurs bediend.

Marktleider

NiDi Business School is marktleider op het gebied van opleidingen en trainingen over duurzame inzetbaarheid. NiDi is initiatiefnemer van de RADI Beroepsfederatie (Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid). Het opleidingsinstituut staat bekend om de praktische invalshoek en de docenten werken allemaal in de praktijk.