Introductiedag Alpina Group

Eerste introductiedag Alpina Group

Nieuwe medewerkers maken kennis met de missie, visie, ambitie en de kernwaarden van de organisatie.
26 jan 2023
2 min leestijd

Op 16 januari was de eerste introductiedag voor nieuwe medewerkers bij Alpina Group

De dag begon met een warm welkomstwoord van de afdeling HR waarna de CEO Michael de Nijs aan het woord kwam. Hij vertelde hoe Alpina Group ontstaan is en welke sterke merken er onder Alpina Group vallen.

De missie van Alpina Group is om klanten te helpen groeien en succesvol te zijn door het bieden van hoogwaardige producten en diensten. In alles wat we doen streven we naar het maximale, voor onze medewerkers, voor onze uitdagende opdrachtgevers en onze organisatie.

Met de boodschap “Samen maken we de reis naar de top!” was de toon voor de dag gezet. Na Michael de Nijs beklommen diverse managers en collega’s het podium om de nieuwkomers te vertellen over Alpina Group, de onderliggende merken en afdelingen. Met een leuke Kahoot!-quiz werd de zojuist gedeelde informatie meteen getest!

Alpinisten

Uiteraard kregen de nieuwe ‘Alpinisten’ zoals de medewerkers van Alpina Group genoemd worden ook de kans om vragen te stellen. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke (alcoholvrije) borrel waarbij de dag met elkaar geëvalueerd werd. Bij het weggaan kreeg iedere nieuwkomer tenslotte nog een leuke goodiebag met mooie Alpina Group items.

We zijn erg blij met de nieuwe medewerkers en we zijn er klaar voor om samen met hen de reis naar de top te maken #dekrachtvansamen. Welkom bij de groep!